CELLMAXX MURAH SEREMBAN

CELLMAXX MURAH SEREMBAN

CELLMAXX MURAH SEREMBAN

About us

Address: SEREMBAN

Office No: 60129784652

Email: [email protected]

Business Hours: 24 JAM

Promotion:

SUPPLEMENT KESIHATAN YANG TERBAIK DI ABAD INI.

Satu-satunya Supplement yang boleh merangsang Stem Sel Induk di tulang sum-sum manusia supaya dapat merembeskan Stem Sel baru pada semua sistem organ ubuh badan manusia.

Dalam kajian klinikal selepas 1 jam pengambilan 1 gram ekstract AFA (Alphanizomenon Flos Aquae) salah satu bahan di dalam campuran Cellmaxx, ia akan membantu  tulang sum- sum manusia merembeskan 3 - 4 juta Stem Sel baru ke dalam saluran darah unruk proses Regenerasi dan Rejuvenasi sel yang telah rosak dan mati secara semulajadi.

Ramai pesakit kronik seperti Darah Tinggi, Kencing Manis, Stroke, Penyakit Jantung, Kanser stage 1 - 4 , dan lain-lain penyakit telah pulih dengan izin Allah setelah mengambil Supplement Cellmaxx ini.Sila Google Testimoni Cellmaxx untuk mengetahui keberkesanan Supplement Cellmaxx ini ke atas pesakit.Untuk Testimoni secara " LIVE " Sila pergi ke Testimoni Cellmaxx di YOUTUBE.

Supplement Cellmaxx ini mampu diserap oleh tubuh manusia 95% dan mengandungi lebih dari 60 jenis vitamin, mineral,klorofil,asid amino,asid lemak perlu dan pelbagai enzim penting yang tidak dapat diperolehi secara menyeluruh dari produk-produk kesihatan lain di pasaran.

Menurut kajian Dr Raymond Francis dari Massachusettes Institute of Technology ( MIT ) Amerika Syarikat..." Satu- satunya punca manusia jatuh sakit adalah di sebabkab sel dalam tubuh badan manusia mati lebih banyak jika di bandingkan dengan kelahiran sel baharu secara semulajadi."

Produk ini disahkan HALAL oleh JAKIM dan SIJIL HALAL AMERIKA SYARIKAT ( IFANCA ).Promotion Code: 00000007